Polityka prywatności


Ochrona oraz przekazywanie danych osobowych


Administratorem danych osobowych użytkowników serwisu jest Biuro Podrózy TYTAN TRAVEL zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych (Ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych - Dz.U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.).

Użytkownicy serwisu wyrażają zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych przez Biuro Podróży TYTAN TRAVEL poprzez zaznaczenie kratki w formularzu i wysłanie formularza.

Dane osobowe Użytkowników mogą być przetwarzane i wykorzystywane przez Biuro POdróży TYTAN TRAVEL w celach marketingowych, statystycznych, archiwalnych, przesyłania materiałów informacyjnych oraz potrzebnych do realizacji zamówień.

Podanie danych osobowych jest dobrowolne.

Użytkownikowi serwisu przysługuje prawo do wglądu w swoje dane, prawo ich poprawienia oraz prawo wyrażenia odmowy udzielenia zgody na przetwarzanie danych osobowych. 


Zmiana/aktualizacja danych osobowych


Umożliwiamy Państwu aktualizację lub usunięcie przekazanych nam danych osobowych. Usunięcie swoich danych osobowych z serwisu tytan.travel jest dobrowolne i odbywa się poprzez wysłanie e-maila na adres:biuro@tytan.travel

Użycie opublikowanych adresów pocztowych, numerów telefonów lub telefaksów oraz adresów e-mailowych do celów marketingowych jest zabronione; osoby wysyłające niechciane komunikaty spamowe, będą karane.

Naszym celem jest zapewnienie jak najdalej posuniętej poufności powierzanych nam danych.

 

Znaki Handlowe


Prezentowane nazwy produktów, znaki, nazwy firm oraz logo pojawiające się na stronach są znakami towarowymi i handlowymi należącymi do ich właścicieli. Nie można wykorzystywać znaków towarowych zamieszczonych na tej stronie bez pisemnej zgody Biura Podróży TYTAN TRAVEL, albo właściciela danego znaku.




 

Salon sprzedaży rejsów wycieczkowych  Zwrot podatku - praca za granicą  Przekazy pieniężne WESTERN UNION                     Biuro podróży przyjazne zdrowiu turysty